* HELLO FOLLOWERS *

Monday, March 30

buku merah dah renew !

seriously tak sabar nak pegi holiday ! 

buku merah dah renew ! 




Luggage dah beli !


first trip ! selalu nye pegi dengan family .. tp kali nih pegi dengan my beloved sista !! heyyy teruja sangatttt !! 
tak sabar nak packing baju ! tak sabar nak tarik beg ! fuhh tak sabar . tak sabar .. hiks :)

Bangkok ! aku excited !! ahaaa :)

Publish .

Sunday, March 29

Moment !

seharian yang sangat seronok ! 

santai , makan , shopping , and selfie .
ok perfect ! 

kadang2 terfikir .. walau seberape ramai yang menyakiti kite , kawan tetap yang akan menggembirekan kite ..

dan kadang2 terfikir .. walau berape banyak masalah yg menimpa , waktu bersama kawan adalah waktu yang buat kite lupe pada masalah .. 

hebat tak ? 


tak sabar nak pergi holiday !!  **the_Datins_Nak_Pegi_Holiday!!! 


selamat malam blogger ! 

Mimpi Manis yaa .. =___=

Publish .

Thursday, March 26

Tuhan, Jagakan dia


aku rindu dia ..
ohhhh ! but why ?? kenape mesti dia ? padahal dia dah sakit kan hati aku . so nak buat pe rindu dia ??  aduhh ! peliss laa .. seksa nye hati nih hanye Tuhan je yang tahu .. 

kenape mesti kene ade perasaan macam nih ? heyyy , you know what ? bile dah rindu nih , tuh yang tetibe tangan nih terus jadi gatal nak stalker ! kan ?? nampak tak gedik nye kat situ ?


tapi aku nak stalk ape wei ? kalau dah semua nya dia block aku ? huwaaaaa . sedih !! sumpah sedih ! memang tak boleh nak tengok ape laaa .. 


tapi serious , aku benci perasaan yang hadir nih .. aku tak suke .. sebab ia nya sangat menyakit kan .. 


sebab takde ape yang boleh di buat .. and NO ! aku tak kan cari dia .. sedalam mane pon rindu aku pada dia .. biar Tuhan je yang tawu ..  


aku harap dia dapat jaga kesihatan dia elok elok .. sebab dia susah sangat nak minum air masak .. 


Tuhan, Jagakan dia ... 


selamat malam dunia .

publish ! 


Tuesday, March 24

Teman Lelaki Upahan !



sape tengok ? sape tengok ? sape tengok ? 
angkat kening cepat !! uwaaaaa !! 
Aku terjerat lagi !! ohh tidakk !!! ahahahaha .. korang tengok siapa wei ? El ke ?? ke kawan El yg keje restoren tuh ?? krikkk krikkk .. =__=

sape tak tengok cite nih .. fuhhh ! korang buat silap besau wei ... sampai tak bole misss walau sehari ! haaaaaaa, dassatt tak effect dia ? hihik ... 

dan korang tak payah nak gelak kan aku sangat laaaa .. macam laa aku tak tawu yg korang pon pukul 7 petang dah sibok deduk depan tv sebab nak hadap kan si El dengan Kyra kan ? 

sekarang nih cite tengah syok .. kyra yg memang dah lame rindu kan El .. tp El yg dah berubah jd seorang yg berdendam ! padahal El still love her ! 


orite , cite panjang lebar pon tak gune .. bukan korang bole rase pon .. ahahaa .. hey tapi korang bole rase kalau korang join tengok skali ...

alaaa jom laaaa .... pleaseee :) ok, kite deting pukul 7 kejap lagi hokey ?

haaaa , so sweettt :)


ok bye ! 
publish .